Aandacht kan heel Biezonder zijn

december 2022

Vijf ziekenhuizen blij gemaakt met cadeau- en verrassingsdozen tijdens Kerst.

Om de kinderen in het ziekenhuis met Kerst te verrassen, hebben we bij vijf ziekenhuizen verrassingsdozen gebracht. Het Langeland ziekenhuis, St Franciscus, Juliana Kinderziekenhuis en Groene Hart ziekenhuis werden de dag voor Kerst bezocht. Hier hebben wij voor de zieke kinderen cadeaudozen, ballonnen en voor de ouders verrassingsdozen gebracht. De verpleging werd natuurlijk ook niet vergeten voor het mooie werk dat ze elke dag doen!

Kerst in het Sophia kinderziekenhuis

Op eerste Kerstdag hebben we weer het Sophia kinderziekenhuis mogen bezoeken, na twee Corona jaren.
Alle aanwezige kinderen mochten een mooi cadeau uitzoeken en de ouders werden verwend met een verrassingsdoos. Ook de kerstman was meegekomen en had prinsessen en elven meegenomen. Glittertatoo’s konden worden gezet. Zo konden we toch een aantal glimlachjes toveren op de gezichten van de kindjes.

Stichting Biezonder is geheel afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven.